Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger

 

Vi sender ikke til udlandet herunder også Grønland og Færøerne.

We don't ship outside DK.

 

Det er IKKE muligt at afhente på adressen. 

 

LarsenHobby.dk

Enkeltmandsfirma

35597808
Skolegade 52, st. th, 7100 Vejle
info@larsenhobby.dk

26397495 ( Bedst efter kl.17.00 )

Betaling

Kreditkort, Mobilepay

Gebyr

Glemmer du at afhente din pakke på afhentningstedet/pakkeboks/nærboks, skriver forkert adresse manglende telefonnummer eller nægter modtagelse sender vores fragtfirma det retur til Larsenhobby. Dette forbeholder vi os ret til at opkræve returporto og evt, porto for ny fremsendelse for samt gebyr på 45 kr til administartion. 

Levering

Vi tilbyder IKKE afhentning 

Vi sender kun med PostNord og portoen fremgår på ordrebekræftelsen.

Ved synlig skade på forsendelsen ved modtagelsen skal PostNord straks ( ved modtagelse )  gøres opmærksom på dette, er skaden ikke synlig skal den indgives til PostNord senest 7 hverdage fra modtagelse. Husk at gemme emballage og varer og tag foto til dokumentation af skaden.

Varer sendes hurtigst muligt efter indbetaling dog indenfor 1-3 hverdage.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt på mail til info@larsenhobby.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved returnering uden at give besked herom påregnes et administrationsgebyr svarende til returfragten.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende er undtaget fortrydelsesretten:

1. Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke   overstiger 350 kr. 

2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt

3. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, får du naturligvis dine penge refunderet, dog fratrukket forsendelsesomkostninger. Der går normalt 3-5 dage efter vi har modtaget dine returvarer, til vi har kontrolleret varerne og overført pengene til din konto.uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Larsenhobby.dk, Skolegade 52, st. th, 7100 Vejle til levering på adressen med PostNord. 
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:

Larsenhobby.dk, Skolegade 52, st. th, 7100 Vejle til levering på adressen med PostNord. 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos LarsenHobby.dk og opbevares i 3 år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på LarsenHobby.dk er Tina Larsen

Dine oplysninger vidergives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Larsen Hobby.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@larsenhobby.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tina Larsen, LarsenHobby.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på LarsenHobby.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Forbehold for ændringer:

Larsenhobby forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. 

Der tages forbehold for taste/tryk fejl samt andre udefrakommende faktorer. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer, trykfejl, tastefejl, valutaudsving samt ændrede afgifter. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden foregående varsel. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 19.02.2024